Online-People LinkedIn
Delen
 

 Het franchiseconcept

Of het nu om Werving & Selectie, Werkgeverschap of HR-diensten gaat, elke situatie is uniek. De dienstverlening van Online-people is daarom ingedeeld in concrete maatwerkmodules. 24/7 online beschikbaar, zonder risico’s en altijd een lokale businesspartner in uw buurt. Kernwoorden die bij ons centraal staan zijn: Online, Ontzorgend en On-demand.

 
Het profiel van een businesspartner

Als businesspartner bij online-people ben je zelfstandig franchiseondernemer. Je investeert dus ook in je eigen onderneming. Online-people is op zoek naar ondernemers bij wie het ondernemen door het bloed stroomt. Creativiteit, doorzettingsvermogen, vooruitstrevendheid, enthousiasme, gedrevenheid en geloven in jezelf zijn volgens ons zeker kenmerken van een goede ondernemer. Bezit jij deze kenmerken en ben jij ervaren en op je gemak in de HR-/Recruitmentbranche, dan pas jij perfect binnen ons team van businesspartners.

Als businesspartner ben je een regionaal netwerker en ken je de flexmarkt uit jouw omgeving door en door. Jij bezit nu al over 
een sterk netwerk in jouw omgeving en bouwt dit voortvarend verder uit. 


  de investering van je carriere

Als franchisenemer geniet je van vele franchisevoordelen die voor zelfstandig ondernemers ontbreken: een sterk en onderscheidend merk, een eigen regio waar jij volledige zelfstandige verantwoordelijk hebt, online hulpmiddelen, het servicekantoor en duidelijke zekerheden. Om te mogen werken onder het label Online-people of Tec-people, zal je als ondernemer de volgende investering moeten doen:

eerlijke franchise fee voor online-people
Parttime businesspartners hebben voordeel voor wat betreft de vaste fee. je krijgt daar korting op, vandaar de hogere variabele fee. je kunt op het moment dat het loont, kiezen om de vaste- en variabel fee in te delen volgens de fulltime voorwaarden
 
Meer lezen? 

Investering


 
Online-people vraagt niet alleen om een investering van jou, maar investeert ook in jou als businesspartner, zodat jij je kunt ontwikkelen tot een waardevolle schakel in het online-people netwerk. Op het moment dat jij je bij ons aansluit, krijg je het volgende er voor terug:
  • Backoffice in de vorm van ons serviceskantoor.
  • 24/7 Toegang tot tal van online tools.
  • Buddysysteem; zo sta je er als nieuwe businesspartner nooit alleen voor.
  • Maandelijkse online-people dag om ervaringen, successen en ideeën te delen.
  • Trainingen en cursussen.
  • NBBU-cao.
 

Waag de sprong en word ook eigen baas bij een sterk merk!

Informatie aanvragen