Online-People LinkedIn
Delen

Franchiseformule online-people is een full-service HR organisatie die alle vormen van arbeidsbemiddeling aanbiedt, van uitzenden en detacheren tot payrolling. De dienstverlening verloopt snel, gemakkelijk en geheel online en is opgebouwd uit concrete keuzemodules. Op deze manier kunnen de werkgever en werknemer altijd in hun specifieke behoeften worden voorzien.

De businesspartners (franchisenemers) die aan online-people zijn verbonden, zijn allemaal zelfstandige ondernemers waarbij de betrokkenheid 24/7 in het teken van de klant staat. Zij gaan voor u altijd op zoek naar een passende oplossing. Online-people staat voor goed werkgeverschap en waarborgt dit via de drie pijlers:

  • Online oplossingen die voor u werken;
  • Ontzorgde dienstverlening;
  • On-demand HR professionals.

Het nieuwe werken betekent online werken. Bedrijven en werknemers profileren zichzelf online en zoeken elkaar dan ook online op. Dit betekent dat dure locaties in winkelstraten overbodig zijn. Sterker nog, het gaat ten koste van de prijs. Doordat de meeste processen online gebeuren, kunnen we blijven vernieuwen en zijn de lijnen kort. Via ons jobboard kunnen kandidaten online gematched worden aan de vacatures van werkgevers. Daarnaast worden contracten digitaal opgesteld en ondertekend, waarna vervolgens ook online de uren worden ingevuld, geaccordeerd en gefactureerd. Dit betekent een stuk minder administratieve rompslomp. We kunnen dus snel schakelen en continue kwaliteit leveren. Dat is waar het om gaat.


Doordat Online-people een volledig HR dienstverlener is, kunnen we u als klant de meest complete dienstverlening bieden. Daarnaast hebben we een unieke cao waarbij we flexibiliteit kunnen garanderen van uw flexschil en deze tegelijkertijd kunnen managen. Echter gaat dit niet ten koste van uw medewerkers. Doordat wij alleen met businesspartners werken die beschikken over kennis en expertise welke is opgedaan door jaren lange ervaring in de HR dienstverlening, kunnen we goed werkgeverschap bevorderen. Dit betekent voor de klant meer continuïteit en een hoge inzet van uw medewerkers.


De businesspartner van Online-People is (net als u) ondernemer en daar waar de meeste HR dienstverleners stoppen, gaan wij door, om u te voorzien van de beste service. HR dienstverlening is mensenwerk waardoor het persoonlijk contact, ook bij Online-People, voorop staat. Wij streven ernaar dat uw lokale businesspartner binnen een straal van 15-30 minuten bij u vandaan woont. Op deze manier kan er ook snel geschakeld worden van online naar offline. Doordat u met de businesspartner samen een keuze maakt van specifieke HR diensten, betaalt u ook alleen voor hetgeen u echt gebruikt.


 
 


Klik hier onder op de playknop om het interview met Paul Bremmer op BNR Radio te luisteren.

http://www.online-people.nl/public/media/BNR_Nieuwsradio-20100812.mp3