Online-People LinkedIn
Delen

Online-People is een full-service HR organisatie. De businesspartners zijn ondernemers waarbij de betrokkenheid niet stopt om vijf uur maar 24/7 in teken staat van de klant.

Online-People is drager van de NBBU arbeidsvoorwaarden. Onze businesspartners vervullen dagelijks de meest uiteenlopende vacatures. Kom je uit de Zorg, meld je dan ook zeker aan voor de care-people flexpool. 

Vindt niet alleen werk, maar vindt passend en leuk werk via Online-People. Meld je direct aan op onze jobboard om je CV te plaatsen of om te solliciteren op een passende vacature. Heb je een duidelijke specialisatie en is het moeilijk een passende vacature te vinden? Neem dan vooral eens contact op met één van onze businesspartners

 


 

Werken via Online-People is altijd kunnen terugvallen op hulp van jouw businesspartner. Of je nu uitgezonden bent, gedetacheerd of verloond wordt, je kunt altijd gebruik maken van de online hulpmiddelen en diensten. Een deel van de voorzieningen heb je te danken aan de arbeidsvoorwaarden die staan voor een eerlijke arbeidsmarkt naar zowel de werkgever als werknemer. Zo bouw je een opleidingspotje op en heb je toegang tot vele kortingen een aanbiedingen via Q-Plan.